Anlita en content creator för innehåll på svenska

Letar du efter en mångsidig content creator för innehåll på svenska?

Om man räknar in alla år jag arbetat med textproduktion har jag varit content creator ganska länge nu. Jag började med att skriva innehåll på svenska men har successivt vidgat vyerna och nu framställer jag allt mitt innehåll själv, allt från bilder till texter.

Exempel på content jag skapar

  • Långa seo-texter i form av guider och listor
  • Copytexter till inlägg i sociala medier
  • Sponsrade blogginlägg med relevanta länkar
  • Citatbilder för sociala medier
  • Målarbilder för både gamla och unga
  • Foton, både landskaps- och makrofoton

Jag gillar att pusha gränserna för vad jag klarar av. För ett tag sedan hade jag aldrig arbetat med Illustrator men nu gör jag egna målarbilder i programmet. Jag hade inte heller jobbat så mycket med bildredigering, numera använder jag Lightroom nästan dagligen.  

Content creator med fokus på seo och att skriva för webben

Skriva för webben är det jag gör allra mest och jag sysslar främst med seo-texter. Det mesta av innehållet publiceras på någon av mina bloggar, som på denna. Men då och då tar jag mig an textuppdrag från beställare.


Skicka din textförfrågan till kontakta@sandrasdagar.se,
kostnaden för seo-texter är 0,85 kronor exkl. moms per ord.


Mitt levebröd utgörs främst av att skriva och publicera sponsrat innehåll. Många gånger sköter jag processen själv, jag researchar, skriver, bildsätter och publicerar. Och jag håller så klart reda på relevanta länkar!

WordPress är min arbetsplats. Jag mäter texternas kvalitet med hjälp av verktyg som Yoast och gör sökordsresearch med hjälp av bland annat Ahrefs Keyword Generator.

Att jag alltid tänker i termer av bra content respektive av relevanta sökordsämnen är ingen underdrift, det är rentav lite av en yrkesskada. Fråga min sambo, han vet!

Content creation med fokus på framtagning av egen bildbank

För mig är det viktigt med ett enhetligt uttryck och efter att ha använt mig av bildbanker såsom iStock under många, många år har jag landat i att jag hellre vill framställa mitt eget bildmaterial.

Därför jobbar jag i stort sett dagligen med att ta fram min egen bildbank med foton som är relevanta för min vardag. Här på Sandras dagar använder jag enbart mina egna foton och jag är väldigt glad över hur mycket Sandra bloggen är.

Varje bild avspeglar ett föremål eller ett ögonblick som jag tycker är fint.

Content creator som älskar att designa gratis printables

För några år sedan kände jag att jag ville göra mer än att ”bara” skriva för webben. Det var då jag började designa printables för gratis nedladdning, vanligen pedagogiska målarbilder som förskolor och skolor hämtat i mängder.

Jag älskar att skapa printables och näst efter att skriva och fota är detta vad jag gör på dagarna. Till en början använde jag mest Canva.com – ett designverktyg jag behärskar bra – men nu utvecklar jag ständigt mina färdigheter i Adobe-programmen.


Skicka din textförfrågan till kontakta@sandrasdagar.se,
kostnaden för seo-texter är 0,85 kronor exkl. moms per ord.


Jag är nöjd med de mandalor jag åstadkommit i exempelvis Illustrator och ser fram emot att fortsätta pusha gränserna även här.

Det här var lite kort om vad jag gör som content creator. Läs mer om mina tjänster som content writer och seo-skribent via länkarna. För tillfället är det främst skribenttjänster jag erbjuder, det och så länksamarbeten.