Vinterkylan lockar fram de vackraste solnedgångsfärgerna

Himlen, och med den solnedgångarna, har varit spektakulära de senaste dagarna. Vinterkylan lockar fram de vackraste solnedgångsfärgerna, milda toner i rosa, blå och lila.  

vinter solnedgång ankaret varberg
Ankaret i Varberg.

Det är verkligen bitande kallt ute nu. Men inte hindrar det mig och pappa från att gå en långpromenad. I dag fick det bli i solnedgången – ja, se! Jag tog med mig kameran på promenaden, och tack, snälla, snälla, papsen för tålamodet.

vinter solnedgång strandpromenaden varberg
Strandpromenaden i Varberg.

Ingen solnedgång är den andra lik, var och en har dock sin egen tjusning. Jag gillar både dagens och gårdagens, men på olika sätt.

vinter solnedgång subbe fyr varberg
Subbe fyr i Varberg. Se ljuspelaren!

I dag var det som att färgerna och ljuset smälte samman, jag såg till och med en ljuspelare genom vintermolnen.

6 reaktioner på ”Vinterkylan lockar fram de vackraste solnedgångsfärgerna

    1. Det håller jag helt med om. Dessvärre kommer snön sällan till västkusten, och ännu mer sällan ligger den kvar. 😭 Ändå ger jag inte upp hoppet om en magiskt vit vinter.

  1. Ja det är verkligen fint på vissa platser med snö o dyligt o utsikter 🙂

  2. Solnedgång på vintern kans vara magiska. Här är det också kallt och har även kommit snö. Roligt att kunna gå en promenad med din pappa. Förstår att har man kameran med så vill man gärna att bilderna ska bli bra vilket kan ta liten stund.

    1. Men vad roligt med snö! Har du varit ute i den? Jag tror snön anländer hit någon gång i morgon. Kanske redan i kväll, enligt vissa prognoser.

Kommentarer är stängda.